Що значить музикальний тон...

Що значить музикальний тон:
я виріс в третій хаті, що від церкви...
З дітьми в розвідників я гравсь,
й відбувсь у Церкві,
І в серці з Словом —
забороненим бував:
Які у Слова є слова!!
а заборони —
це як патефон.

Занадто підлітала голова!!
(Скажіть: що словеса — як є слова?)
То надмір сил! то в піднебінні обертон,
музика
зносить скритна — Бога тон…


Тож каюсь, Боже,
страшно каюсь!
Але
із Словом й Духом не лякаюсь...
Любов — у серці,
Слово — в серці теж,
І Ум — у серці,
й рай безмеж!!

На голові далеко не підеш…
На голові далеко не зайдеш.

2003


Рецензии