Писання правди

Ти бач! на землі це почує
                не кожен,
А тільки високо літаючі —
                серцем співаючі:
Там душа сподівається тільки
                на милість Божу,
Ні на що вже земнеє не покладаючись.


От коли так настане: нічого й нікого,
Тільки щемнеє передчуття благостині,
Ніби маму душа хай покличе
                так Бога,
Яко той «єсть поюще», Йому вопіюще
                в пустині.

2003


Рецензии