Якби не молитва

Щастя незбагненного дісталось:
Щo якби не Бог — не помогли б
                вистави:
Слово б так — само — не написалось...


От коли б прийшла пора
осіння!
Зник шум літа —
серця відчувають:
Попри все — для вашого ж
спасіння,
Бог молитву в серці нарождає...

2003


Рецензии