Находження сход в

             Находження сходів

Всенатишується.
Всенатішається:
дорозчиняються сходи на небо
не вздріти сходи-сховні.
Всевентилюють душі
заводні —
заводні — то небесами не наповнені…

Отець
із зір Духом скида
ребрам намір
погрузли в лєпоті земній
скелі і ЛЕПи
і дивно знайти якіїсь ті лепти
де нема Бога сплетивам!

Ти, Чистая! Твої грози духовні, —
йдуть заводні — єсть неуповнені

2003


Рецензии