Друже

Друже ти почекай,
Працювать підожди,
Ти про себе подбай
І до лікаря йди.

Щоби був як колись,
Не хворіючи жив,
Тож тепер поборись
Як це лікар учив.

В перемогу твою
Вірять друзі усі,
Нині ти як в бою
Зброю маєш в руці.

То є ліки всі ті
Лікар що приписав,
То посланці святі,
Щоб здоровим ти став.

Не хворій більше так,
Знову будь козаком,
Відчувай життя смак
Як колись юнаком.
27.07.17.


Рецензии