Так ти зоря, ласт вка, птиця...

*   *   *

                Ісусу-Слову з любов’ю
                присвячується

Так ти зоря, і ластівка, і птиця
так сталось стати: зсередини
                проміниться

Так як на скелі:
Бог якби не забалакав —
ніхто у серці
            би не плакав…

Так, ти зоря, і ластівка, і птиця
що й теплота ізсередини —
                стає — в лицях

Все так далеко
що і дух стає
                як птах
все висота
що в серці плаче Бах

І захід висох в пригоршні
мов кров шипшини
всіх тягне в пригоршню
і вона в м’еї у дружини…

29.10.2016


Рецензии