Де Ки в?

                Співачці Богородичній
                Наталії Половинці
                у музиці любові присвячується

Де Київ? Де Відень?
Де Київ і Відень?
Високо чолом —
сміється мій Південь...

Господняя плата
що з дна моря — піднята —
сміється мій Кам’янець! —
як Бах
і Токката!!


Я в сухість упаяний
що й хрест мій
                бездимний
в Вогні
відлітає
до Єрусалиму!!


Ви з Ним, чи зі
                злими?
Розплата настане.
Тож край цей постане
із Ним та без диму!


Високий чолом
сміється мій Південь.
Самотній — й неначе
ще тихий із виду...

18.08.2016


Рецензии