Вс жили л то. Чим тепер вс м жити?..

*   *   *

                Знаменитому класику
                християнської поезії,
                теологу Ользі Седаковій
                присвячується

Всі жили літо.
Чим тепер всім
                жити?
Білки виходять на
             дорогу —
                щось просити

Зима холодна прийде
                знають
Горішки чомусь
забувають

Хочуть забутії
просити
трохи забутого носити

І хто з глибин
       глибинно знає
Бог і зоря
Бог і зоря
Бог і нічна зоря —
                засяють!

І Бог і слово
тихо зачіпають!

16.08.2016


Рецензии