Буду ждать

Чекати буду
Заглянь, заглянь у мою душу,
Он бач? – відчинена вона…
Я день і ніч чекати мушу,
Що закохаєшся сповна.
А ти – ідеш, не помічаєш,
Немов не бачиш ти мене.
Хоча нікого не стрічаєш, -
Твоє обличчя не сумне.
Чекаєш ти на ту, єдину,
Що тобі в серце западе…
А я чекати не покину,
Твоя любов мене знайде.
І вірю я: твої то очі
Зупинять погляд на мені.
І в небі зорі напророчать
Щасливі дні нам чарівні.


Рецензии
Дуже гарно про кохання!

Юрий Тютюников   26.07.2017 17:28     Заявить о нарушении
Дякую, Юрію.

Татьяна Лисненко   03.10.2017 17:29   Заявить о нарушении