Иду к тебе
Іду до тебе через ширму літ,
І я не можу в тернах заблукати.
Бо вабить твій вишневий диво-цвіт,
І запах мальв, і папороті, й м»яти.
Іду до тобе з вітром в твій едем,
Багряним садом, пишною лозою,
Похмурим ранком, учорашнім днем,
Із радістю іду, бува, з сльозою…
Іду до тебе крізь печалі віт,
Крізь синю вись гаптованого неба.
В душі твоїй знайду забутий слід,
Й дощем вернусь опівночі до тебе…
Свидетельство о публикации №117072606861