В мене цикламенн

       В мене цикламенні

Дивимось ми
в просвіти
я
на цикламенне
цикламени – на мене
а нащо що в світі?



Ми в божім просвіті
я на цикламени
цикламенне лице на мене
пробігають тіні фрагментів
ми в божому світлі
одномоментні



Бог хай подивиться
лицем образним на
мене
в нас тіні фрагментів
Бог же може бути есенцією
квінтесенцією
цикламенів



квіткою квінтесенцій
в серці
у мене
і ні – впалим танцулям-фрагментам
одномоментне

11.03.2009,
тролейбус


Рецензии