Тогосвтнйпкорел

       Тогосвітній пік і орел

                Духовному отцеві О.

Бач, що роблять зі мною, тату...
бач – що роблять... Небесний Тату?
відають, що кінчаться сон і бридня –
десь біля вершини Неспання
Любов провеличала: то є пік Неспання...

Стягують прив’язками мій ум –
в ніч стрімчато:
хочуть під асфальт закачати!
бач, що роблять, сидиш в Небі Тату?
маєш на увазі?? – стягують ум закачати...

Чого тільки не творили для Яковів – Ревеки!
...Вийшов Мельхиседек –
по чину Мельхиседека –
Пахнучи Богом незаперечно і пряно...
Викликав до вісті й благословив Авраама!
Може хто мовить, що Авраам – це дурня?
Які ж ви неподоби є, «демократи»...
що буде вам? я –
там біля піку Неспання
І любов – це єдиний лелека...

То – стане для любові і небо хистом...
Хто Богоматір? над княгинями –
надмонархістка?!
Пахне сама Богом однозначно і
пряно, –
хто їй дав наказ – щоб іти до авраамів??
Любов, серце, чиєсь слабке дитинча.

Блисни, Боже!
це вже чую –
зібрав хмари – блисни!!
Бач... сиджу у крилах:
в наддостатності, блисни! –
Ніяк не розріжу любов –
на високу і низьку...
мабуть, до хмар з теократією близько...
чи може любов недобача?

Бач, що роблять зі мною, мій тату
Бач – що робиться, Небесний Тату?
Не можуть кінчить, де сон і бридня –
десь біля вершини з піком Неспання...
я вже не повторюю, бо що ум втрачати? –
хочуть під асфальт закачати...
От – що роблять в Піст,
сидиш в Небі, Тату?..

Ти поможи, не скажу я карати...
держу лелеку – і ніяк страхократи...
Блисни, Сину! – скажи –
і я блисну!
сиджу в крилах
десь, мабуть, дуже близько
не розріжу ніяк...
любов на Велику і низьку..
пухнаста тут ,– гадська й лиса,
мабуть, виє ізнизу...
Блисни нагору, блисни!..

Піст пройде!
а Любов не минає!!
Слиз, пітьма доли – все –
закриває...

20.03.2009,
ранок


Рецензии