перестане ж весною стр ляти!..

*   *   *

І перестане ж весною стріляти!
очі троянд — то у очі каміння
очі кущів — спілі долі налляті
яйця в кущах обліняться…
у іншому зрінні!


Йде що таке як тінь перекосу
в пульсі весни недоторканна
скрипка мовчань! Пил каравану.
Гриф попід носом…


Та й від тополь всюдисуще насіння!
І квіти і міти:
мовчки — здивоване зріння.
Ще як від Бога — і квіти
і міти
і міти і
міти
і — благословилося літо!

27.05.2009


Рецензии