Наближують нас

        Наближують нас


Те
трюмитись в душі не перестане
тебе слухай спасуть
простії християне


Повстануть на недосмачність
самі повари!
Фур шофери — вдячність!
людяність їм говорив...
...тихо відповзатимуть
фальшиві кольори


художники тракт
козлозверстають:
як невдоботравлення — переварив
Шикуймось,
мовостражденності і прапори!
Бог закличе, це Він говорив.
 ...А під Анапою
палуби і вори.
Гори ж!
мій дух Апасіонатний.

10.11.2010


Рецензии