як мене почитати правильно...

*   *   *

як мене почитати правильно
щоб заспівали журавлики
перегорнули б півдня — у півтіні
впала б на серце сторінка
мов непропалена пінка

боюсь що чудотворитиму

23.03.2010


Рецензии