Крутить рве в тер з другого з заходу

*   *   *
Крутить і рве вітер — з
другого (з заходу!) листопада –
тих, хто
третього, пятого жовтня зрікались
потопче громада!
Палять вогні естакади!


мріє під листям
потопкана правда
прийде гість: Господа благословляйте!
«Прийди в любов» — Божа Мати.
гілля горить!
щось вкидати зорять з-за вікон
й тинів сапатих


— ж-ж-же-жа! Пожар! —
крутить
листя
стрімчасте
Листя, гори! трави
піють сумчаті:
«Господа благословляйте!»

— ж-ж-же-жа! А личенько
в снігові Божіїм знати
кличе трава прозелена,
о обнаженна! —
«Господа благословляйте!!»

То народ позвільняти
посплавляти б — Господа благословляти!

5.11.2010


Рецензии