Гор х не гр х

Горіх не гріх
                Т. Г. Шевченку — поету-пророку
                за суттю
                присвячую

Горіх тріщав! Горів!
Стріляв — голивсь!
У плямах!
У плямаж!  — місцеві
що ще не відали
про себе:
«…таким і був:
Так цьому й треба —
Він гіркотою всім і насолив…»


Зник вітер — свіжий…
І його віти…
У вікнах… у вікнах
       Божими були!

І — в холодочку
паслися
осли.

05.04.2011


Рецензии