Перед грозою! л тають стр мчато пташки...

*   *   *

Перед грозою! —
літають стрімчато пташки...
то не одні ластівки
тут сороки-ворони!
дальнім польотам — ні:
такт оборонний
курс невисокий —
басують задки...

вторять дворам
задкуючи з оглядом — хлопи

перед утопією речі — захоплюють!
йдуть управліня
у ящику світу — із попи!
переддощ
втягне вкрасти


скільки у сороки в курс
ввійде хвіст —
двічі по два
у білобокої
і доти
на дотик
доки у білобокої
єсть попа


вторять в дворах —
задкуючи — в огляді хлопи!!

вирвати хвіст — вирвати і це
управління із попи!
Оп! оп... хопа!

16.05.2011


Рецензии