Коли ми неповторн св т...

*   *   *

Коли ми неповторні —
світ сяє неповторно —
і горни!
І горни!


І трохи від лукавства?
А Дух це не огорне!
Нема людини білої —
то буде чорна;


нема любові білої —
то буде чорна!!
Нема пелюсток світлості —
оре любов по-чорному!..


А я в своїй привітності!
І небо — в небі гори —
і далина світлішає…
І горни!
І горни!..

12.03.2011


Рецензии