блусорочкунамомутл

*   *   *


білу сорочку
            на моєму тілі
цілують відблиски
які схотіли
побризкати — поцілувати — світ
цілує сонце яблуневий квіт!


хвилюються десь непокірнії
                народи
покірливо пуншується природа
коріння упокорене —
                пальцює
любов’ю ми поборені
любов’ю — ми поборені
серце у серце
нас ніхто не чує


верховні голови
готуються не знати
а Божі корені
шумують біля хати!

і вічні корені у серці
вузлуваті

10.05.2011


Рецензии