***

*   *   *

1

Зоря.
Берізка.
Кущ.
І камінь.
Земля.
Вода.
Посрібненість. Вода.
Земля.
І камінь.
              Чисту воду попиваєм?
(Зітхаю)

Любов…
Серця…
Немає краю.
«Приступиться людина – й серце глибоке».

2

Прийду і стану.
В вас.
Посрібленою молекулою.
Та не шатанною.
Близькою і далекою.
Просповідаються у Бозі криниці.

3

В любов сердечну,
                що за обрієм.
Постануть.
Коня поїтимуть.
Носитимуть коханій.
По каменю пролить.
Ногами стануть.
І срібло витиснуть.

Не стане.

4

Не зрозуміють.
Рань у срібло тане.
…В серце коханій.

2.08.2006


Рецензии