Сдайврвцмурок

*   *   *

Сідай і вір. І в цім урок.
І всіх затям.
Бо ти такий шнурок.
Прошиті цим книги життя:
Бог догори потяг.

Напровесні все, – нічого давати.
Сніг злиться: і до дихань –
                ніздрюватий.
А всяк оглянувся!
                Де золоте серце;?
І що? куди це старий ватник
                пхати…
Поріг, одвірок, краби вікон –
                мохуваті?
І скошеність, на повноводді, хати.
Треба б до двору реманент зібрати.

Рука-де-серце.
І уважна в Вишнім Мати.

16.02.2006


Рецензии