Конфл тт

          Конфлі;тті


Дітки маленькі,
що ви в цьому світі,
ви бачили? чи ні?
бо дорослі від вас приховують:
Вони лиш забачать другого –
                в цю мить –
вже розкуто й розковано
хапають великі ложки
і їдять конфлітті!

Самі їдять конфлітті!

(Конфлітті – це для вас невидима хмара,
з якої пізніше утворюються конфлікти…)
Увага, дітки, улюблені мною
в усьому світі! –

Зараз же запитайте маму з татком,
чи не могли б вони ангелами
                для вас стати?
Бо я знаю з серця, що в ангельськім світі
нема ні ложок, ні в виді хмар
отаких конфлітті!

Бо від ненажерливих дорослих –
в світі усі конфлікти…

10.12.2006


Рецензии