Встреча однокласников

Це справді супер зустріч!
Зустріч однокласників через роки!
Поринули ми в світ прекрасний,
у світ дитинства і зорі!

Вдивляємося в лиця інших ніжно
і вгадуємо це ти, чи це не ти.
Учителя також змінились
не сурові стали, а добрі
і посміхнені завжди.

Приємно в атмосфері щастя
поринути у думки про шкільне.
Згадати, що було прожите
у школі , в класі і в житті.

Спасибі всім за зустріч цю,
за те, що ви прийшли на неї.
Розповіли багато нового
і те, що ми згадали все минуле.
Спасибі всім за все!!!

Хай Бог( Життя) вам всім дарує щастя!
До зустрічі мої дорогі вчителі
і дорогенькі однокласники.
Хай зустріч збудеться через роки,
щоб всі зустрілись знову ми!


Рецензии