***

*   *   *

Осиплються отемнені
Споруди
Орудують відмінами орудними
Осиплються на паперові
Груди
Орю —
Загрожую потойбікмежним
Груддям
Огудять
Осиплються усі жіночі груди
Лиш Ти будеш!
А Ти будеш —
Бо я люблю Тебе завжди
Й повсюди!
Навіть в сріблястім
Грудні,
В чуді...

13.08.2010


Рецензии