***

*   *   *

І він бажає слави від людей
Іще не скритний… не по серцю
він юдей.
О геніальне! все просте як уші.
Святе приходить у невідану сторожку!
Сяйне підскочить так пропише — огорожі
І уші і підушшя в’ялить-сушить!



Ви! генію це все — лиш заважає!
Завор сфарбовують, плоть — крайню —
обрізають!
Замучують й сторожу
й білу
фату й білу — невістку Божу…
Хочуть занести славу від людей!!



І втік по серцю… ще не скритний
він юдей!

07.06.2010


Рецензии