Мова Укра ни примадонна

     Мова України — примадонна


Не тягни за сукню — донну…
Мова — мова! —
примадонна.
Шелестівки на руках — табло…
І сяйво серця над грудьми — у примадонни!
Все, що нижче, — світ і барахло…



Змова з Богом —
невимовність-змога…
Вмовим мову — українська бо:
і бере мочку вуха
в губи знову
і голкою — вколов, у серце Бог!



Блаженне двооголення обох!!!
Блаженна — двоогненність! голка!— Бог!!

27.03.2011


Рецензии