Укра нська мова

         Українська мова


Я висітиму в стоці
архангелом білим
як лють —
Я найму тут наявні всі труби!
щоб проголосили!
Як на синьому з синім
місцеві мене розіпнуть —
Щоб любити тебе,
у могутній грудястій силі!!


Як юнець, ошелешений тілом твоя,
гамівками підпахвин, —
помчу від біблійної муки!
Постріляються тут прибивати мене,
якщо я
Вниз — зависну страховиськом мільйоноруким!!


Я ніколи не дам тобі вмерти,
мадонно Мово.

1982


Рецензии