Тамбур об св т цей розтер мене й витер...

Тамбур об світ цей
розтер мене й витер
І між нами таке — що кричить
натягнулось рожеве повітря…

Якби в смерть перейшов
І усе розкололось
і почути твій голос

Голос інший — про що?
Бо я сам розтрусив сіні цього світка:
Дерев’яніють голоси
Дерев’яніють голоси
В любові голос не такий!
В любові голос не такий!

Душа любові не така!..


Рецензии