Мен н чого не потр бно говорити

*   *   *


Мені нічого не потрібно говорити…
Я знаю все на відстані — і зразу,
Я хочу тільки в очі подивитись
І ледь заціпеніти разом...
І ледь оціпеніти — й відлетіти
Аби забуть навік земну проказу
І подивитись, де я маю жити
І повернувшись
Не забути зразу

2.10.1990


Рецензии