Г мн Всевишньому

       Гімн Всевишньому

Слава Всевишньому тут! А? —
Слава водою, огнем і зелом!
Впала темниця і впала отрута…
Сонце зійшло!!
Слава Всевишньому небом!
Слава! Що буде, і є, і було!


Променем в серці, пречиста, до Тебе
Сонце вело!
Слава всевишньому світу!
Станем любов’ю-огнем розливать.
Встав я сьогодні досвіту
Гімни співать!

5.10.1990


Рецензии