Nu ma opresc din scris, voi scri...

           24.07.2017.
           NOVOSIBIRSK

Pe-un drum frumos plin de succes,

Cu inima in ritm batanda,

Eu,dragii mei, pornesc intens ,

Cu pasi giganti si cu izbanda.

In cale-mi infloresc c-an rai,

Acele clipe fericite,

Acelas cant in evantai,

Ce in urechi imi mai rasuna inca.

Nu ma opresc din scris nicicand,

Am scris,voi scri pana la moarte,

In versul meu eu va cuprind,

Eu va urez de sanatate.

Voua ma-nchin pan-la pamant,

Ai mei amici,a mea speranta,

Acelor care m-au vestit...

Acelor care mi-au dat viata!


Рецензии