Нема сл з
у мене немає сліз
Я не птах в небі
Я той,хто скрізь.
Я той,хто завдячив
небу життям
І не почувши плачу,
не буде каяття.
Багряною раною
Тектимуть прохання
Небесною маною
на покояння.
Мов ніби народжений
І знов в небуття.
Хоч все і узгоджене
Нема вороття.
Ніхто и ніколи
не буде журитись
Церковні собори
прагнуть молитись.
Молитись за віру,
Молитись за правду,
коли усе сіре,
коли усе в вадах.
2 сен 2016
Свидетельство о публикации №117072401091