Укра нське село

Українське село, ти - колиска моєї Батьківщини
Ти - колиска моя, і дідів, і бабусь і батьків ...
Тут початок моєї української родини,
Волошкові поля та чарівність захмарних лісів ...

Полонини та гори, озера, ставки та рибалка ...
Розсип яблук,  гудіння працюючих бджіл ...
Й лелеки в оселю приносять в родини нас змалку ...
Оберегом щасливим для вічних та радісних сіл ...

Українське село, ти Вселенське та сонячне коло
Для слов'янського роду, як стрижень, могутніший стрій.
Ти є радість життя для людей, що веселка навколо,
Ти - підгрунтя для сили, міцної країни та мрій!


Рецензии