***

*   *   *

«Проводжаючі, вийдіть.»
Їх виходять –
виносить їх дух...
Дух вагонний...
він своїх поніжить ще.
Якщо я від тебе,
таємно Проводжаюча,
не відійду...
Ти є моє єдине прибіжище.
Ти –
глибоко-глибинне
мені прибіжище...


Пам’ять-любов
моя...
і серця
Твоє зачало.
Чом це я від любові біжу,–
нерозумне лоша?
Гуашшю розтягнутою –
і вогнем
завіконним
лишав...
Першою ніколи Ти
серце моє не лишала!


Ночі каламар
гукне – в манність
й зоряну тишу.
Я перо візьму – через
лікті.
Дух ніжить ще.
Навіщо, бездомний,
я любов іще пишу?
Ти мені єдине
глибинне
прибіжище.

7.02.2008


Рецензии