Яке велике слово Церкви!..

*   *   *

Яке велике слово Церкви!
Яке велике!!
І спокій в слові.
Й спокій ликів.

Любов’ю ведений —
є скрізь я вдома.
І ум невтомний.

І Слова спокій.
Й ум високий.

Художність — світле
і таки незручне діло:
слова від Слова
світло втілитись
             схотіли.

І чи без мене?
мабуть, не без мене
серцями світить
серцями — Уселенна…

06.01.2016


Рецензии