Хочеш?
як радість захочеш узнати, - узнай,
зухвало вперед видивляешся, - йди,
а друзів, що йдуть – відпускай,
у Бога повірити хочеш, - молись,
а зможеш без нього, - умій,
плювати на все, - веселись,
здолала занудливість, - мрій.
немає вже сили, - забудь,
не зможеш забути, - люби,
а бути героєм захочеться, - будь,
а душу захочеш згубити, - губи,
кричати захочеш, - кричи,
а хочеш мовчати, - мовчи,..
як маєш, то май і спокійно віддай.
Та віри у себе лише не втрачай!
Свидетельство о публикации №117072302584