***

*   *   *

Мить — вічність, божий вібратор.
Ділять вік —
рік і сто.
Що так Данте схотів би знати?
Мить — наскільки
я із Христом.



Трусять чорні в білім квадраті,
гряде дух — літ шістсот.
А над Флоренцією! Данте—Резонатор!!
Пахне дрібненький в листі гісоп.

18.06.2009


Рецензии