Св тло серця

        Світло серця


Це краще б не збіга;ть в холодний
                старий степ...
Світла мітла мете!

А степ —
озимнений...
В серце — Твоє — на морозиночки —
руки і дихання твоє, тепло;-тепло;...
                просте...


Чи не останні дихання-ярінь душі —
у серце втаємничень...
душа від осоки; приниче
               світле читать,
               вдихать раї віршів,
               вітр тихий, наймужніший збір,
               псальми вкрини;чень...
     Хитай бо слух. Ясніє зір.
Ти іздалека в тепло жити кличеш.
Вже відворотній з низу — віддих обезличень.
Я прояснів в Тобі, повір.

05.01.2006


Рецензии