Здрастуй, новий день!
Здрастуй, новий день!
Ми ранесенько встали.
І нумо до справ,
Часи інші настали.
Ніч темна пройшла,
Кругом день білий.
Тож не гаймось,
Усі, хто умілий.
Щоб дійти до мети,
Нам ще довго йти.
І робити справу,
Будувати державу.
І ніхто, крім нас,
Так вже вибрав час.
В путі – гуртує діло,
Вийде. Як ми хотіли.
Здрастуй, новий день…
07:55.23.07.2017.
Свидетельство о публикации №117072301946