Богородиц

        Богородиці


Нехай любов велика вознесеться!
Подательнице всіх моїх щедрот,
В словах – які народить моє серце
Від всіх найпотаємніших широт –
Нехай любов велика вознесеться!


В словах, які святим богам приличні,
В яких горіння, сяйво – а не тлінь –
Я випадково тихо возвеличу
Як ще ніхто не славив на землі –
Тебе, Любов!!..
Хай вознесеться.

1998


Рецензии