Лист
я знаю,
постійно в дорозі,
Де завжди
серце
буде в тривозі.
Небезпека на тебе чекає,
По степу вона з вітром блукає.
Але все це
тобі
вже відомо.
Обираєш ти шлях свій свідомо.
Хоч важка і тривала дорога,
Тільки
варта того
Перемога.
Адже вдома чекає родина,
Коло друзів
та вся
Україна.
Вже по-іншому буде.
Ти знаєш,
Зміни стануть,
як сам
зажадаєш.
Пестить Доля
лише
сильних Духом,
Перетворень охоплених рухом.
Прокладаючи шлях свій до Щастя
Очі всіх
запалити
їм вдасться.
А від ран,
що з минулого,
ліки –
З серцем щирим зустрітись навіки.
Та зрости в ньому палко душею,
Разом з хмар милуватись зорею,
Вдвох
завжди
негаразди
долати.
Хочу
цього
тобі побажати.
Щоб сказав ти:
- Я їй довіряю.
- Берегти буду
те
що я маю.
- Я знайшов,
- Я люблю,
- І я вдячний,
Що Господь був
до мене
терплячий .
Квітонька
російськомовний варіант тут:
http://www.stihi.ru/2015/07/21/305
Свидетельство о публикации №117072310168