Весел сть

      Веселість


                Лесі Глухівській, художній
                і молитовній людині
                присвячується


І сполосни писка
і зубами блискай!!
Ранку веселого
Тиха променистість!..
Ранку є крила –
Що й направить пісню!
Щастя і сила –
І молодість – звісно.

Ранку веселого
Жага й променистість –
Ага! понад селами
Розсміялась пісня!

12.09.2015


Рецензии