Весна по пряма! благословенна!..

Весна поє – пряма! благословенна!
Благословенная! – мов чаша, що одна, –
мов чаша! і півбогооткровенная
співа – і залишається – весна!!
Птахи! – мов звільнені рядам
пунктують – так як істину одну:
мов світ весь – догори ногами,
і серцем треба світ перевернуть!!


Аж вергають! пунктують ревні гами,
чого нема іще межи людьми!
Стоять ліси – в водах семемограми,
і музикою – оглашенні – ми!!

17.04.2015


Рецензии