П вн чне сяйво сховане

     Північне сяйво сховане

Дякую, Господи, Ти незабутній,
так мені дав —
музикально бути!
пробувать верхні ребра
в музиці скрути…
І сяйво вчути
як ті дитинні алеути!


Там сонце сміхом
є.
І сонце — острів. Й серцем —
круг любові чутний

Побільше сяйва! Надзвичайно!
І сонце — тьмою
й біла чайка
мене у тьмі треба забути.
Як нині —  алеутів

15.12.2011


Рецензии