Я от голодний все як малина

Я от голодний —
і все як малина
Північна півкуля неба— щось ніби
повинна??
Схід є? півкупол півнеба мені
як повинне?
В зеніт умальована буде дитина!


Камінь їм
глину їм
В храм
любов’ю бреду
Ти бачиш —
що перед Богом іду —
глина!


      Рожева глина?
      Зелена глина.
      Червлена глина?
      Зелена глина.
      Дерево — прогином.
З людей склопакет
І захід — й малина

25.12.2011


Рецензии