Велич личить любов?..

*   *   *

Улюбленому о. Олександру Шмеману — за поминання Марини Цвєтаєвої


Величі личить любов?
Дай подивлюсь я на поле...
Радістю тайною знов
я підіймаюсь — над болем


Може я стану таким,
як подивлюся далеко:
неба біленькі хмарки —
серце моє стає легким!


Ранок швиденько спітнів,
кличе вологість на клекіт.
І продихну я пісні!
Ринуть вони в даль далеку

19.2.2012


Рецензии