Крила

       Крила є


Туман розвіюється
не що осу;джуєш
а –
сходить сонце…


Світ відпочив
не що поета надолужує –
в нім Бог є!

На кого ли;шу
пасторальну тну
не тра нічого
я все залишу –
коли крилами змахну –
на ранок Бога

13.10.2012


Рецензии