Гора рад

              Гора радіє


Хай живуть гори — все вищі!
Хай на них віра — все більша!!
Хай живе Грузія,
хай живе Крим!
Хай живуть — хто про них пише.

Карпати — а що, не посадять за грати!
Хай руніє полонина в Карпатах!!
Нехай купається Алма-Ата —
в ванній із гір ще білішій!
Нехай омиється:
хто їх торкається — і усміхається
й дише...
Нехай стрибають в подвір’я з конька
в шапках —
зубатячись в чудо стрибка! —
хай живе велет Байкал!! —
горам танцює біблійний сапсан;! —
місяць впирається мов хуліган

п’ючи стакан
а натомість
я їм в щілину
підкину
Божественно чисту свідомість


Що їм робити — коли я з Христом!
хай знають люблені мною
о Боже
Божі чистьохи відомі:

М’якшає звук м’якшає
звук біля дому

12.01.2013


Рецензии