Тоб веч р-контрабас

        Тобі — вечір-контрабас


А сніг летить
а сніг летить.
Не знає втоми.
Ти нам і виказав
бажання серця —
до підйому!
Що Ти нас можеш обілить.
І біле все —
а сніг летить


Й розтанули чорніння
тих рогатин
що Ти навикнув нагинати
в білі патли
Лапатий сніг
любові сніг
й любов лапата
Й ріка любові потекла
до хати
І щоб любов’ю я ожив
в Тобі пом’якшені віконні вітражі...
Скажи?
5.12.2012


Рецензии